Diensten

Nulmeting

Uw financiën volledig inzichtelijk, zodat u zelf bewust de juiste keuzes kunt maken

Hoe staat u er financieel voor? Met onze Nulmeting brengen wij uw huidige financiële positie volledig in kaart en kijken hoe deze door de jaren heen ontwikkelt. We bespreken welke doelen en dromen u najaagt. Én of die haalbaar zijn. We creëren overzicht in uw financiële positie, zodat u inzicht krijgt in welke stappen slim zijn om te zetten. Alles om grip op uw financiën te krijgen en zelf de juiste keuzes te kunnen maken.

Woonplan

Verhuizen, verbouwen of overwaarde gebruiken? Ons Woonplan helpt jou verder

Met ons Woonplan begeleiden wij jou bij alle financiële vraagstukken rondom een eigen woning en verhuisplannen. Denk bijvoorbeeld aan de vraag: hoeveel kan ik (verantwoord) lenen? Kan ik een verbouwing financieren, mijn woning verduurzamen of besparen op mijn hypotheek? Of misschien heeft u wel overwaarde op uw huidige woning en wilt u die graag gebruiken. Wat uw financiële woonvraag ook is, wij helpen u graag verder.

Vastgoedplan

Vermogen opbouwen of uitbreiden in de vorm van vastgoed

U wilt graag één of meerdere panden kopen. Om vermogen op te bouwen, een passief inkomen te creëren of misschien wel om een woning te kopen voor uw kinderen. Wat uw beweegreden ook is, met ons Vastgoedplan brengen wij de mogelijkheden in kaart.  Een plan exact afgestemd op uw financiële situatie en doelen. Heeft u al vastgoed in bezit? Ook dan is een Vastgoedplan waardevol om verantwoord uw portefeuille uit te breiden en het rendement te optimaliseren.

Inkomensplan

Voldoende inkomen op ieder moment voor een onbezorgd leven

Een Inkomensplan is belangrijk als u wilt inspelen op de momenten in uw leven waarop er minder geld binnenkomt. Bijvoorbeeld als u eerder wilt stoppen met werken of minder wilt werken. Of als u een aanvullend pensioen nodig heeft of zeker wilt zijn van een bepaald inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Ook als u wilt zorgen dat u uw nabestaanden financieel goed achterlaat na overlijden, biedt een Inkomensplan uitkomst. Het plan bestaat uit een combinatie van risico’s afdekken, vermogen opbouwen, en (aanvullend) inkomen uitkeren.

Vermogensplan

Verantwoord uw vermogensdoelen bereiken zonder onnodige risico’s

U wilt graag vermogen opbouwen, uitbouwen of behouden. Bijvoorbeeld voor de studie van uw kinderen, het (versneld) aflossen van de hypotheek, een mooie reis, sabbatical of vakantiewoning. Het is ook mogelijk dat u ervoor wilt zorgen dat u over een aantal jaar nog steeds dezelfde dingen kunt doen die u nu ook doet. Sparen levert niets op en de inflatie is stijgende, daarom wilt u uw geld investeren. Maar hoe? En waarin? Met ons Vermogensplan doet u dat op de manier die bij u past.

Nalatenschapsplan

Uw vermogen gunstig overdragen aan de volgende generatie, zoals u dat wilt

Er zijn verschillende financiële constructies om uw vermogen zo gunstig mogelijk over te dragen aan uw nabestaanden. Niet alleen na overlijden, maar ook bij leven zijn er tal van mogelijkheden. Daarbij is het belangrijk om scherp te krijgen wat u precies aan wie wilt schenken of nalaten. Zodat uw geld terechtkomt waar u dat wilt. En dat fiscaal gezien de meest gunstige aanpak is voor al uw nalatenschapswensen. We adviseren u graag zodat u bewuste keuzes kunt maken.

Vermogensregie

Beheren, monitoren en tussentijds bijsturen om uw doelstellingen te behalen

Ligt u op koers of moet u bijsturen? Moet u meer risico nemen of juist minder? Wij beheren en monitoren uw vermogen graag voor u. Onze focus is dat uw doelstellingen op een realistische en verantwoorde manier haalbaar blijven. Hierbij kijken we naar de ontwikkelingen op zowel macro economische ontwikkelingen als persoonlijke niveau. Zo kunnen (onverwachte) wendingen in uw eigen situatie of doelstellingen opgevangen worden.

Close Menu