Belastingen

Belastingen; iedereen krijgt ermee te maken. Over uw inkomen betaalt u belasting. Over uw vermogen betaalt u belasting. En zelfs wanneer u geld wilt schenken of nalaten aan bijvoorbeeld uw kinderen betaalt u belasting. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Door bijvoorbeeld de aangifte inkomstenbelasting voor u uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat u optimaal profiteert van de steeds wijzigende wet- en regelgeving.

Maar er zijn nog veel meer belastingzaken waar u als particulier mee te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan belastingen met betrekking tot een eigen huis, het aangaan van een fiscaal partnerschap via een huwelijk of een geregistreerd partnerschap, erfenissen, schenkingen en overlijden.

Op al deze momenten is het belangrijk dat u op het gebied van belastingen advies op maat krijgt. Het Nederlandse belastingstelsel bestaat uit een wirwar van wetten en regels. Het is niet eenvoudig om hierin uw weg te vinden. Wat is wel en wat is niet van toepassing op uw persoonlijke situatie? Dat is waar VersGil Financiële diensten om de hoek komt kijken.

Ook ons belastingadvies baseren wij op uw gehele financiële situatie. Wij bekijken nauwkeurig welke regels op uw situatie van toepassing zijn, op welke toeslagen u recht heeft en op welke aftrekposten u een beroep kunt doen.

Daarnaast kunnen wij ook helpen bij de aangifte schenk- en erfbelasting. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor het opzetten van de juiste strategie om uw vermogen van A naar B te krijgen en hierbij zo min mogelijk belasting te betalen.

Ons doel is om een zo groot mogelijk belastingvoordeel voor u te behalen. De kosten voor het advies inzake belastingen kunnen wij dan ook vaak voor u terugverdienen. Met het belastingadvies van VersGil Financiële diensten bent u er zeker van dat uw belastingzaken op orde zijn.

Close Menu