Over VersGil

Wij maximaliseren jouw invloed zodat je zelf bewust de juiste keuzes kunt maken

VersGil Financiële diensten helpt ondernemende mensen op structurele basis bij het beantwoorden van belangrijke geldvragen zodat wensen, dromen en ambities realistische doelstellingen worden en zij financieel onbezorgd hun leukste leven kunnen leiden.

Samen zorgen we er voor dat je in iedere fase van jouw leven, zowel de korte als langere termijn, over voldoende geld beschikt om jouw (financiële) doelstellingen te realiseren.

Met onze dienstverlening krijg je een volledig en betrouwbaar inzicht in hoe je er financieel voor staat en een realistische strategie waarmee jij jouw doelstellingen kunt realiseren, zonder onnodige of ongewenste risico’s.

Wij zijn volledig onafhankelijk en niet gelieerd aan enige financiële instelling. 

Om jouw belangen zo optimaal mogelijk te kunnen behartigen zorgen we ervoor dat wij permanent op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen op ons vakgebied. Wij acteren op een bovenwettelijk niveau en zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie voor gecertificeerd financieel planners (FFP), de stichting voor erkend financieel adviseur (EFA) en echtscheiding adviseurs (RFEA).

Haarlem

Erik

Erik Gillissen CFP®

Oprichter / Financieel planner
Rianne

Rianne Post EFA

Financieel adviseur
Karin

Karin de Bruin

Backoffice
Linda

Linda Pel

Financiële administratie
John

John Goossens

Backoffice

Gouda

Paul

Paul Verspoor CFP® RFEA

Oprichter / Financieel planner / Docent
Elvie

Elvie Verspoor

Backoffice / Financiële administratie
Close Menu