Vermogensplanning

Vermogen

  De meeste wensen en doelen kosten geld. Studie van de kinderen, sabbatical, verre reis, nieuwe auto, eerder stoppen met werken, om er maar een paar te noemen. Wees niet verbaasd als u meer wensen en doelen heeft dan middelen om deze direct te financieren. Dit betekent simpelweg dat u vermogen moet opbouwen door te sparen, te beleggen of schulden af te lossen zodat de doelen realiseerbaar worden.

  VersGil Financiële diensten helpt u bij het structureren van uw vermogen. Wij helpen u met de juiste aanpak zodat uw vermogen kan groeien naar het gewenste niveau en bijpassend risico. Ook hier geldt dat een goed advies over uw vermogen begint met het in kaart brengen van uw financiën en de door u gewenste levensstijl.

  Door inzicht te creëren in hoe de inkomsten, uitgaven, bezittingen en schulden zich (naar verwachting) naar de toekomst toe zullen ontwikkelen, zien we waar er overschotten en/of tekorten ontstaan. Ook worden de inkomens- en vermogensrisico’s op korte en (middel)lange termijn duidelijk. Na het in beeld brengen van uw financiën kan het plan opgesteld worden. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw wensen en doelen haalbaar worden.

  Ieder mens is uniek. Zo ook onze dromen, wensen en doelstellingen. Er is dan ook geen ‘one size fits all’ oplossing. In onze optiek is een financieel plan dan ook het fundament van iedere beslissing op het gebied van vermogen.

  Meer informatie? Bel 085-3036273 of vul ons contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  Close Menu