Woning

Hypotheek

  Het kopen van een woning is één van de grootste financiële beslissingen die u in uw leven zult nemen. Een hypotheek die bij u past is dan ook essentieel zodat u, ondanks de hypotheeklasten, nog steeds uw huidige lifestyle kunt behouden, lekker op vakantie kunt gaan en geen dingen hoeft te laten.

  Houdt u van zekerheid of juist van flexibiliteit? Wilt u aflossen of juist niet? Alle mogelijkheden, risico’s en consequenties worden uiteengezet. Bij VersGil Financiële diensten kijken wij niet alleen naar de bank als hypotheekverstrekker, maar ook naar alternatieve mogelijkheden. Denk hierbij aan familie of uw eigen BV. Wij baseren ons hypotheekadvies op uw persoonlijke voorkeuren en begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes.

  Ook wanneer u uw huidige hypotheek onder de loep wilt nemen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wellicht dat u kunt besparen als u de hypotheek oversluit naar een andere aanbieder of anders inricht bij uw huidige aanbieder. Het kan zijn dat u hiervoor op korte termijn moet investeren en dit op (middel)lange termijn weer terugverdient. Wij bespreken dit met u zodat u weet wat in úw geval verstandig is om te doen.

  Wilt u gaan verbouwen en heeft u een additionele financiering nodig? Of bent u op zoek naar een woning als belegging, voor (studerende) kinderen, ouders of uzelf? Neem dan contact met ons op. Er is wellicht meer mogelijk dan u denkt.

  VersGil Financiële diensten is volledig onafhankelijk, wat inhoudt dat wij alle hypotheekverstrekkers die actief zijn op de Nederlandse markt met elkaar kunnen vergelijken en kunnen aanbieden. Zowel als particulier in loondienst of als ondernemer kunt u bij ons terecht. Met ons hypotheekadvies zorgt u dat u volop kunt genieten van uw woning, zonder zorgen over uw financiën. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

  Meer informatie? Bel 085-3036273 of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Close Menu