Inkomensplanning

Financiële planning

  Iedereen heeft toekomstdromen. Een ander huis, trouwen, eerder stoppen met werken of minder werken. Financiële planning zorgt ervoor dat u van uw dromen realiseerbare doelen maakt. Met een financieel plan krijgt u inzicht in wat u nu, maar ook later, te besteden heeft en waar uw financiële risico’s op korte en (middel)lange termijn liggen.

  Hoeveel geld moet u nu opzij zetten, zodat u straks tijdens uw sabbatical een wereldreis kunt maken? Is het nodig om geld te reserveren voor de studie van uw kinderen? En wat moet u nu doen – of laten – om eerder te kunnen stoppen met werken? Iedere financiële planning begint met het formuleren van doelstellingen. Immers, zonder doel geen richting!

  Ook vraagstukken waar we liever niet over nadenken komen aan bod. Wat gebeurt er als u werkloos of arbeidsongeschikt wordt? En hoe laat u uw nabestaanden achter mocht u onverhoopt komen te overlijden? Heeft u de verdeling van de nalatenschap goed geregeld? Niet onderwerpen om (te) lang bij stil te staan, maar wel zo prettig en rustgevend als u dit goed geregeld heeft.

  Door uw financiële situatie inzichtelijk te maken, kunnen wij beoordelen of dit in lijn ligt met uw wensen en doelstellingen. Wanneer dit niet het geval is, zorgen wij er in samenspraak met u voor dat de nodige aanpassingen worden doorgevoerd. En wanneer alles eenmaal optimaal is ingericht, zorgen wij ervoor dat dit zo blijft. Dan doen we door gaandeweg te monitoren en bij te sturen indien nodig.

  De toekomst is niet te voorspellen. Wat u wél kunt doen om uw wensen te realiseren en eventuele tegenslagen op te vangen, is uw financiën plannen. Met een financieel plan helpen wij, als gecertificeerde financieel planners, u ervoor te zorgen dat u in iedere fase van uw leven beschikt over voldoende geld om de dingen te doen die u moet en wilt doen!

  Meer informatie? Bel 085-3036273 of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Close Menu